Почетна --> Дали би го менувале името за влез во унијата?
Дали би го менувале името за влез во унијата?

Дали би го менувале името за влез во унијата?
Не
373  73.9%
Да
94  18.6%
Сеедно
23  4.6%
Не знам
15  3%

Број на гласачи  :  505
Прв глас  :  Понеделник, 02 Ноември 2009 19:09
Последен глас  :  Четврток, 05 Октомври 2023 09:23
 
Карпатија
___________________________
Rustiko
___________________________

ЕСМ

Водовод

Буре

Квасара Битола

Стоматолошка ординација Д-р Јолевски
_______________________________